Vi bruger cookies for bedre at kunne forstå vores hjemmeside-besøgende, så vi kan forbedre vores hjemmeside, produkter, serviceydelser og markedsføring.

Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du gerne vil modtage alle cookies på Yamahas hjemmeside. Hvis du ønsker det, kan du dog til enhver tid ændre dine cookie-indstillinger. Hvis du vil vide mere om de cookies, der hører til vores hjemmeside, hvordan vi bruger dem og fordelene ved dem, skal du læse afsnittet ”Hvordan gør YAMAHA brug af cookies?” på Yamahas hjemmeside.

 
Privatlivspolitik

Yamaha Motor Europe N.V. samt dets filialer og affilierede selskaber (både hver for sig og samlet benævnt ”Yamaha Motor Europe”) vil behandle dine personlige oplysninger med den største omhu, fordi vi respekterer privatlivets fred hos vore kunder og de besøgende på vores hjemmesider. Denne Privatlivspolitik, som udgør en integreret del af retserklæringen (link), beskriver Yamaha Motor Europe's privatlivspolitik, som gælder for (de password-beskyttede områder af) alle relaterede virksomhedshjemmesider hos Yamaha Motor Europe's affilierede selskaber, der er linket til nogen af hjemmesiderne (under ét benævnt ”hjemmesiderne” og hver for sig ”hjemmesiden”).
Ved at gå ind på og bruge disse hjemmesider accepterer du også udtrykkeligt vilkårene i denne Privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer en bestemmelse i denne Privatlivspolitik, bør du ikke bruge nogen af hjemmesiderne eller give os dine persondata. Visse serviceydelser kan være betinget af, at du afgiver persondata.

I forbindelse med behandlingen af dine persondata hos Yamaha Motor Europe N.V. og/eller hos nogen af selskabets filialer i henhold til gældende persondatalov skal Yamaha Motor Europe N.V. fungere som dataansvarlig. Eventuelle spørgsmål, klager eller forespørgsler vedrørende de databehandlingsaktiviteter, der udføres af Yamaha Motor Europe N.V. og/eller nogen af selskabets filialer, kan rettes til Yamaha Motor Europe N.V. Kontaktoplysningerne til Yamaha Motor Europe N.V. kan findes på hjemmesiden/hjemmesiderne.

1 Persondata
I denne Privatlivspolitik skal ”persondata” forstås som oplysninger, der identificerer dig personligt, herunder men ikke begrænset til fornavn, efternavn, adresse, telefon- eller mobiltelefonnummer, e mail-adresse, alder, fødselsdato, køn, beskæftigelse, produktdata og detaljer, foretrukket produkt, produkttilfredshed, sprog, kørevaner og lignende.

2 Interaktive afsnit
I denne Privatlivspolitik skal ”interaktive afsnit” forstås som alle områder af hjemmesiderne, der gør det muligt for dig at kommunikere via hjemmesiderne med andre besøgende på hjemmesiden og/eller med Yamaha Motor Europe, såsom fora, klubber, markedsundersøgelser, e mails og lignende.

3 Direkte markedsføring
I denne Privatlivspolitik skal ”direkte markedsføring” forstås som en hvilken som helst direkte kommunikation mellem Yamaha Motor Europe og dig med henblik på produkt- og serviceinformation, opbygning af kundeprofil og personlig kundepleje.

4 Vores Privatlivspolitik regulerer behandlingen af dine persondata, herunder men ikke begrænset til indsamling, brug, opbevaring og sikkerhed af data leveret af dig og/eller indsamlet fra dig. Det er Yamaha Motor Europe's politik kun at bruge dine persondata til følgende specifikke formål:
•    Udsendelse af Yamaha Motor Europe's produkter og serviceydelser, herunder garantiydelser;
•    Behandling af dine anmodninger om information;
•    Udsendelse af information om den seneste udvikling, som kan være af interesse for dig (såsom nyhedsbreve, brochurer og andre mailings);
•    Direkte markedsføringskampagner;
•    Adgangskontrol for password-beskyttede områder;
•    Forbedring og beskyttelse af vores hjemmesider;
•    Intern evaluering af Yamaha Motor Europe's produkter og serviceydelser;
•    Videnerhvervelse vedrørende vores kunder for at kunne betjene dem bedst muligt;
•    Registrering af kundestatistik;
•    Analyse af kundeprofiler;
•    Oprettelse af en europæisk database med kundedata.

5 Det er Yamaha Motor Europe's politik kun at opbevare dine persondata, så længe de behøves til sådanne formål.
6 Dine persondata vil ikke blive brugt til direkte markedsføringsformål uden dit samtykke. Hvis du ønsker det, kan du vælge denne serviceydelse til, når du afgiver personlige oplysninger.

7 Yamaha Motor Europe hverken sælger, udlejer eller distribuerer dine persondata til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for, at Yamaha Motor Europe kan levere de serviceydelser, for hvilke du frivilligt har afgivet dine oplysninger. Behandling på vegne af Yamaha Motor Europe kan udføres af selskabets filialer og affilierede selskaber i EU og af tredjeparter i EU, med hvem Yamaha Motor Europe indgår de fornødne kontrakter for at sikre overholdelse af gældende lovgivning om databeskyttelse.

Hjemmesiderne indeholder links til hjemmesider, der er kontrolleret af uafhængige tredjeparter, og sider, der vedligeholdes af uafhængige tredjeparter. Yamaha Motor Europe kontrollerer ikke brug af oplysninger, der er givet til sådanne tredjeparter, og alle sådanne oplysninger vil være underlagt tredjepartens privatlivspolitik.

8 Yamaha Motor Europe bruger almindeligt anvendt teknologi til at sikre dine persondata mod uretmæssig brug. Kun godkendt personale har adgang til dine data. Hvis Yamaha Motor Europe's partnere udfører netbaserede markedsundersøgelser helt eller delvist for Yamaha Motor Europe, har Yamaha Motor Europe indgået en aftale med dem om, at de vil behandle dine persondata med den samme grad af streng fortrolighed. Opbevaring og fremsendelse af dine data over internettet er sikret ved hjælp af tidssvarende, almindeligt anvendt teknologi.

9 Personer, som ikke er fyldt 16 år, må kun opgive persondata med tilladelse fra deres værge (f.eks. en forælder).

10 Du holder Yamaha Motor Europe og selskabets filialer og affilierede selskaber skadesløs for tab, person- eller tingsskade af enhver art, der tilføjes personer eller ejendom som følge af accept af eller deltagelse i hjemmesiderne.

11 Vi har ret til at bruge cookies. Cookies er filer eller stykker af information, som kan være lagret på din computers harddiskdrev, når du besøger vores hjemmeside. Vi anvender cookies som et værktøj, der giver os mulighed for at skræddersy dine oplevelser, så de bedre matcher dine interesser og præferencer eller simpelthen gør det nemmere for dig at tilmelde dig som bruger af serviceydelserne. De fleste browsere er fra begyndelsen indstillet til at acceptere cookies. Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du indstille din computer til at afvise cookies eller give et alarmsignal, når der lagres cookies. Hvis du afviser at bruge cookies, vil det begrænse vores muligheder for at yde dig personlig service. Cookies kan og vil ikke blive brugt til at indfange en respondents e mail-adresse, få oplysninger fra harddiskdrevet eller skaffe sig fortrolige eller følsomme oplysninger om dem. Cookies kan heller ikke læses af andre hjemmesider end den hjemmeside, der sætter cookien.

12 Hvis du deltager i vores markedsundersøgelser, vil vi sætte pris på, at du markerer over for os, at vi har fået lov til at kontakte dig på et senere tidspunkt i forbindelse med yderligere undersøgelser, såsom din mening om nye produkter, egenskaber etc. Hvis du svarer bekræftende på denne valgmulighed, som findes i de fleste spørgeskemaer, må vi kontakte dig via e mail eller telefon på et senere tidspunkt.

13 Hvis du skulle have spørgsmål eller klager over behandlingen af dine persondata, bedes du rette skriftlig henvendelse til: Yamaha Motor Europe N.V./Customer Intelligence – P.O. Box 75033 – NL-1117 ZN Schiphol – Nederlandene. Hvis du ikke længere ønsker at blive kontaktet af os, vil vi øjeblikkeligt ophøre med at bruge dine persondata. Når du kontakter os, bedes du opgive nøjagtig e mail-adresse, navn, adresse og/eller telefonnumre, så du kan være sikker på, at din henvendelse bliver korrekt behandlet.

14 Yamaha Motor Europe forbeholder sig til enhver tid ret til frit at ændre, modificere, tilføje eller fjerne dele af denne privatlivspolitik. Du bør med jævne mellemrum tjekke denne side for ændringer. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, efter at der er foretaget ændringer i denne privatlivspolitik, vil det betyde, at du accepterer ændringerne.