Hankimme evästeiden avulla tietoa verkkosivujemme kävijöistä, jotta voisimme parantaa yrityksemme verkkosivuja, tuotteita, palveluita ja markkinointia.

Jos jatkat muuttamatta asetuksiasi, oletamme että hyväksyt mielelläsi kaikki Yamahan verkkosivujen evästeet. Voit kuitenkin muuttaa evästeasetuksiasi cookie settings milloin hyvänsä. Lue Yamahan verkkosivujen osio "Miten Yamaha käyttää evästeitä" How Does Yamaha use cookies, jos haluat tietää lisää verkkosivujemme evästeistä sekä niiden käytöstä ja tuomista eduista.

 

Yamaha Motor Europe N.V. ja sen tytäryhtiöt (''Yamaha Motor Europe'') käsittelevät tietojasi erittäin huolellisesti, sillä kunnioitamme asiakkaidemme ja verkkovierailijoidemme yksityisyyttä. Tämä Tietosuojakäytäntö on Käyttöehtojen (linkki) olennainen osa ja määrittää Yamaha Motor Europen tietosuojakäytännöt liittyen kaikkiin (salasanalla suojattuihin) Yamaha Motor Europen verkkosivuihin tai sen tytäryhtiöiden verkkosivuihin, jotka on linkitetty Yamaha Motor Europen verkkosivuille (yhdessä "verkkosivut" ja erikseen ''verkkosivu'').


Kun vierailet edellä mainituilla verkkosivuilla, hyväksyt samalla Tietosuojakäytäntömme ehdot. Mikäli et hyväksy jotakin tämän Tietosuojakäytännön ehdoista, älä käytä verkkosivujamme tai toimita meille henkilötietojasi. Henkilötietojen antaminen voi olla ehto joidenkin palveluiden toimittamiselle.

1 Henkilötiedot
"Henkilötiedot" tarkoittaa tässä Tietosuojakäytännössä kaikkea tietoa, jolla sinut voidaan tunnistaa. Tällaisia tietoja ovat, kuitenkaan niihin rajoittumatta, etunimi, sukunimi, osoite, (matka)puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä, synnyinaika, sukupuoli, ammatti, tuotetiedot, tuotemieltymykset, tuotetyytyväisyys, äidinkieli, ajokokemus jne. 

2 Interaktiiviset osiot 
"Interaktiiviset osiot" tarkoittaa tässä Tietosuojakäytännössä kaikkia verkkosivujen osioita, joiden avulla voit viestiä Yamaha Motor Europen kanssa, kuten keskustelupalstoja, klubeja, kyselyitä, sähköposteja jne.

3 Suoramarkkinointi
"Suoramarkkinointi" tarkoittaa kaikkea sellaista suoraa viestintää Yamaha Motor Europen ja sinun välillä, jonka tarkoitus on tuotteista tai palveluista tiedottaminen, asiakasprofiilin luominen tai henkilökohtainen asiakaspalvelu.

4 Tietosuojakäytäntömme ohjaa henkilötietojesi käsittelyä, johon sisältyy, niihin kuitenkaan rajoittumatta, sinun toimittamiesi tai sinulta kerättyjen tietojen kerääminen, käyttö, säilytys ja suojaus. Yamaha Motor Europen käytäntö on käyttää henkilötietoja vain seuraaviin, tarkoin määriteltyihin tarkoituksiin:
tiedottaminen Yamaha Motor Europen tuotteista ja palveluista, takuupalvelut mukaan lukien;
· tietopyyntöjesi käsittely;
· sinua mahdollisesti kiinnostavien uutisten välittäminen (esimerkiksi uutiskirjeet, esitteet ja muu postitettava materiaali);
· suoramarkkinointikampanjat;
· pääsyn rajoittaminen salasanalla suojatuille alueille; 
· verkkosivujemme kehittäminen ja turvaaminen;
· Yamaha Motor Europen tuotteiden ja palveluiden sisäinen arviointi;
· asiakastiedon kerääminen parhaan mahdollisen palvelun mahdollistamiseksi;
· asiakastilastojen kerääminen; 
· asiakasprofiilien analysointi ja
· eurooppalaisen asiakastietokannan luonti.

5 Yamaha Motor Europen käytäntö on säilyttää henkilötietojasi vain niin kauna, kuin niitä tarvitaan edellä mainittuihin tarkoituksiin.

6 Henkilötietojasi ei käytetä suoramarkkinointiin ilman sinun lupaasi. Voit sallia suoramarkkinoinnin, kun annat meille henkilötietosi.

7 Yamaha Motor Europe ei myy, vuokraa tai muutoin luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä sen palvelun tarjoamiseksi, jota varten annoit tietosi. EU:n sisällä sijaitsevat Yamaha Motor Europen tytäryhtiöt tai kolmannet osapuolet, joiden kanssa Yamaha Motor Europe on tehnyt sopimuksen varmistaakseen asianmukaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen, voivat käsitellä tietojasi Yamaha Motor Europen puolesta. 

Verkkosivumme sisältävät linkkejä riippumattomien kolmansien osapuolien hallinnoimille ja ylläpitämille verkkosivuille. Yamaha Motor Europe ei valvo tällaisille kolmansille osapuolille luovutettuja tietoja, vaan tietojen käyttöä säätelee kyseisen osapuolen tietosuojakäytäntö.

8 Yamaha Motor Europe soveltaa yleisesti käytössä olevaa teknologiaa suojatakseen henkilötietosi väärinkäytöksiltä. Vain valtuutetut henkilöt pääsevät käsittelemään tietojasi. Mikäli Yamaha Motor Europe on ulkoistanut verkkokyselyjen tekemisen osaksi tai kokonaan Yamaha Motor Europen yhteistyökumppaneille, on kyseisen kumppanin kanssa laadittu sopimus henkilötietojesi käsittelemisestä tämän Tietosuojakäytännön tasoa vastaavasti. Tietojesi varastointi ja välittäminen Internetissä on suojattu ajanmukaisella, yleisesti käytössä olevalla teknologialla.

9 Alle 16-vuotiaat voivat antaa henkilötietonsa vain laillisen huoltajan (esim. vanhemman) suostumuksella.

10 Vapautat Yamaha Motor Europen ja sen tytäryhtiöt vastuusta verkkosivuilla vierailemisesta tai niiden käyttämisestä henkilöille tai omaisuudelle aiheutuvista vahingoista tai vaurioista.

11 Saatamme käyttää evästeitä. Evästeet ovat tiedostoja tai tietoja, jotka tallennetaan tietokoneesi kovalevylle, kun vierailet verkkosivuillamme. Käytämme evästeitä mukauttamaan kokemuksesi vastaamaan mielenkiintosi kohteita ja mieltymyksiäsi tai helpottamaan palveluihimme kirjautumista. Useimmat selaimet hyväksyvät oletusasetuksena evästeet. Mikäli et halua hyväksyä evästeitä, voit asettaa tietokoneesi estämään evästeet tai ilmoittamaan niiden tallentamisesta. Evästeistä kieltäytyminen voi rajoittaa kykyämme tarjota sinulle yksilöllistä palvelua. Evästeillä ei voi kaapata niiden vastaanottajan sähköpostiosoitetta, urkkia tietoa kovalevyltä tai hankkia salaista tai arkaluontoista tietoa niiden vastaanottajasta. Ainoastaan evästeen ladannut verkkosivu pystyy lukemaan evästettä.

12 Mikäli vastaat laatimaamme kyselyyn, toivomme että saisimme ottaa sinuun yhteyttä myöhemmin jatkotutkimuksia varten, koskien esimerkiksi mielipiteitäsi uusista tuotteista, ominaisuuksista jne. Useimmissa kyselyissä pyydetään tällaista lupaa, ja jos annat sen, otamme sinuun mahdollisesti yhteyttä myöhemmin sähköpostilla tai puhelimitse.

13 Jos sinulla on kysymyksiä tai moitteita henkilötietojesi käsittelystä, osoita ne kirjallisesti osoitteeseen: Yamaha Motor Europe N.V. - / Customer Intelligence – P.O. Box 75033 – 1117 ZN Schiphol – The Netherlands. Jos et halua, että otamme sinuun enää yhteyttä, lopetamme välittömästi henkilötietojesi käytön. Kun otat meihin yhteyttä, ilmoita sähköpostiosoitteesi, nimesi, osoitteesi ja/tai puhelinnumerosi, jotta pyyntösi tulisi varmasti käsitellyksi oikein.

14 Yamaha Motor Europe pidättää oikeuden muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä, tehdä siihen lisäyksiä tai poistaa siitä osioita milloin hyvänsä, oman harkintansa mukaan. Tarkista muutokset aika ajoin tältä sivulta. Hyväksyt Tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset jatkamalla verkkosivujen käyttöä.