Firma Efel Motors d.o.o je ovlašćeni distributer I serviser Yamahainih proizvoda za teritoriju Crne Gore.

Na 400 m2 show room-a nalazi se Yamahin asortiman na 2 točka I 4 točka,vodeni skuteri,vanbrodski motori, sanke za snijeg i kompletan program dodatne opreme za motocikliste, ljubitelje sportova na snijegu i vodi. 

U Efel Motors-u  možete naći svu prateću opremu za motocikle I vodeni program  a suština je da su sve to originalni Yamaha proizvodi.  Takođe, zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa ino principalom, sve što trenutno nije na lageru po porudžbi u zemlju stiže za 7 do 15 dana.

Servis

U sklopu centra, pored salona od 400 m2, nalazi se i ovlašćeni servis opremljen kompletnim standardnim i specijalnim alatom kao i mjernim i dijagnostičkim uređajima za čitavu Yamaha gamu proizvoda sa velikim lagerom potrošnog materijala i rezervnih djelova.Takodje u svojoj ponudi imamo I mobilnui servisnu ekipu koja u svakom času može doći do vas bez obzira gdje se nalazili.  

Kompletno osoblje centra je obučeno i sertifikovano od strane kompanije Delta Team Krsko, Slovenija, koja je i importer za teritoriju Crne Gore i ostalih zemalja bivse SFRJ. 

Zato Efel Motors  s ponosom ističe Yamaha prodajno servisni centar, kao primer da se evropski način poslovanja i standardi mogu implementirati i u Crnu Goru. Tako je i Yamaha, kao jedan od najprestižnijih proizvodjaca u svijetu, putem Kompanije Efel Motorsa  predstavljena u Crnoj Gori  na pravi način, kako i zasluzuje. 

Yamahin  prodajno servisni centar se nalazi na  Stari Aerodrom,Josipa Broza Tita bb,8100 Podgorica Crna Gora 

Tel/Fax:+382 (0) 20 610 140
Mob:+382 69 326 410
yamaha@efelmotors.com
www.yamaha-motor.me