Du holder på å forlate dette nettstedet. Er du sikker?

Jeg godtar, ta meg videre

Mobile Applications - Privacy Statement

Yamaha-appen leveres kostnadsfritt av Yamaha Motor Europe N.V. og på vegne av deres avdelinger og tilhørende datterselskaper (heretter omtalt som vi, oss/våre). Med denne appen får du enda mer glede av Yamaha-motorsykkelen gjennom mange funksjoner og mye funksjonalitet, for eksempel muligheten til å kunne konfigurere motorsykkelen og i fremtiden spore rutene dine, kjøre foreslåtte ruter, se videoer, brukerhåndbøker og Yamaha-fellesskapet. Yamaha-fellesskapet gir deg mulighet til å invitere, dele med og utfordre vennene dine, lagre prestasjoner og sende motorsykkelkonfigurasjonene dine til Yamaha-forhandleren. Du kan lese mer om dine rettigheter og plikter med hensyn til bruken av appen i våre bruksvilkår som gjelder for din bruk av appen  [link].

Vi må behandle visse personopplysninger for å tilby noen av appens funksjoner og funksjonalitet. Dette gjelder særlig hvis du har opprettet en konto for å delta i Yamaha-fellesskapet og bruke andre morsomme funksjoner i appen. I denne personvernerklæringen vil vi etter beste evne informere deg om hvordan vi behandler informasjonen din i henhold til appen. Vi kan endre denne personvernerklæringen når som helst. Denne personvernerklæringen gjelder ikke behandlingen av personopplysninger som ikke er knyttet til appen.
 
Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert av Yamaha: mai 17 2017

1               Hvem gjelder denne personvernerklæringen for?
1.1         Denne personvernerklæringen gjelder alle som bruker appen, uansett om du har opprettet en konto eller ikke. Du kan være en appbruker uten en konto, en appbruker med en konto eller en person som mottok en invitasjon fra en annen appbruker.
1.2         Yamaha Motor Europe N.V. er ansvarlig for behandling av personopplysninger i henhold til appen i samsvar med den nederlandske databeskyttelsesloven. Vi varslet det nederlandske datatilsynet om behandling av dine personopplysninger under nummer m1595977.

2               Hvilke personopplysninger behandler Yamaha?
                Bruk med en konto
2.1         Hvis du oppretter en konto for appen, vil vi be deg om å oppgi følgende personopplysninger (din kontoinformasjon): navn, brukernavn og passord, adresse, e-postadresse og fødselsdato. Vi ber deg om å holde kontoinformasjonen oppdatert. Hvis du oppretter en konto, vil vi også behandle IP-adressen og den unike enhets-ID-en knyttet til kontoen for å gjøre deg i stand til å bruke kontoen og motta varsler. Du kan også velge å raskt opprette en konto og enkelt logge på med en profil på sosiale medier, som for eksempe Facebook og Google+. Hvis du bruker dette alternativet, vil vi behandle navnet ditt og e-postadressen din, sammen med en konto-ID, fra profilen din på sosiale medier for å validere og godkjenne kontoen din og påloggingene dine og automatisk fylle ut kontodetaljene dine. Du kan når som helst slette hele kontoen via nettstedet vårt eller fjerne denne godkjenningen via din profil på nettstedet til din leverandør av sosiale medier. Du finner mer informasjon om innstillinger for personvern i din profil på sosiale medier og hvordan du kan trekke tilbake godkjenningen på nettsiden til din leverandør av sosiale medier (se her hvis du brukte Facebook og her hvis du brukte Google+). Merk at som et resultat av å bruke din profil på sosiale medier vil den aktuelle leverandøren av sosiale medier også behandle dine personopplysninger, inkludert informasjon om din tilgang til våre nettsider og/eller apper. Vi har ingen kontroll over og er ikke ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger av en slik tredjeparts leverandør av sosiale medier. Du kan finne retningslinjer for personvern for Facebook her og Google her
2.2         Etter du har opprettet kontoen, kan vi behandle følgende personopplysninger i tillegg til kontoinformasjonen når du bruker (spesifikke funksjoner i) appen: dine inviterte og tilknyttede venner, innhold som bilder og videoer du eller andre brukere sender inn og deler via appen, informasjon du oppgir om motorsykkelen din, app-preferanser, prestasjoner, aktive eller fullførte utfordringer (inkludert dine venner som er invitert eller deltar), plasseringsdata for dine sporede, lagrede og/eller delte ruter (inkludert geolokasjonsdata for ruten din, vær, tid, dato, varighet, distanse, gjennomsnittshastighet), gjeldende plasseringsdata for å foreslå ruter, foreslåtte ruter du har kjørt, lagrede konfigurasjoner av Yamaha-motorsykler, informasjon om forhandleren din, telefonnummeret ditt og Facebook-opplysningene dine hvis du velger å invitere venner via Facebook.
2.3         Hvis du har opprettet en konto, kan du konfigurere Yamaha-motorsykkelen din og velge å bli kontaktet av en Yamaha-forhandler. Hvis du velger dette, vil vi sende den valgte konfigurasjonen til din Yamaha-forhandler sammen med navnet ditt og kontaktopplysningene du oppgav til oss (adresse, e-postadresse og telefonnummer).
2.4         Kontoen din vil settes til privat som standard. Dette betyr at bare de tilknyttede vennene innenfor Yamaha-fellesskapet vil kunne se kontoinformasjonen. Du kan også sette kontoens personverninnstilling til offentlig. Som et resultat kan andre brukere av Yamaha-fellesskapet som (ennå) ikke er dine tilknyttede venner, se kontoinformasjonen din.

                 Bruk uten en konto
2.5         Hvis du ikke har en konto, vil vi generelt sett ikke behandle personopplysningene dine. Alle data vil bli lagret på din egen enhet og vil ikke bli overført til våre servere. Som en bruker uten en konto vil du bare kunne lagre én konfigurasjon av motorsykkelen på enheten og kan ikke sende konfigurasjonene til forhandleren din, lagre sporede ruter, lagre informasjon om forhandler eller bruke funksjonaliteten til Yamaha-fellesskapet, som å invitere, dele med og utfordre vennene dine, og prestasjoner. Vi vil kunne                 behandle e-postadressen din hvis noen med en konto sender deg en invitasjon til å bli med i Yamaha-fellesskapet og legger deg til som venn.
2.6         Hvis du ennå ikke bruker appen, kan vi komme til å behandle e-postadressen hvis en annen appbruker med en konto sender deg en invitasjon til å bli med i Yamaha-fellesskap og legger deg til som venn, og hvis du aksepterer en slik invitasjon.
2.7         Vi vil lagre personopplysningene dine på våre servere i Nederland.

3               Hva bruker vi personopplysningene til?
3.1         Hvis du har en konto, kan vi behandle personopplysningene til følgende formål: adgangskontroll og sikring av kontoen, gjøre at du kan bruke funksjonene i appen, håndtering av forespørslene dine om testturer eller mottak (på Internett) av nyhetsbrev, brosjyrer, tilbud og annen informasjon, opprettholde kontakt med deg, intern styring, utvikling og forbedring av våre produkter og tjenester, markedsundersøkelser og andre analyser, behandling av klager og tvister og sikre samsvar med gjeldende lover og forskrifter.
3.2         Hvis du ikke har en konto, vil vi behandle personopplysningene utelukkende for at andre brukere skal kunne sende deg en invitasjon.
3.3         Personopplysningene vil ikke bli behandlet for andre formål enn de beskrevet i denne personvernerklæringen.

4               Hvem kan komme til å motta personopplysningene?
4.1         Vi kan komme til å engasjere eksterne tjenesteleverandører som tilbyr tjenester som databehandler. Slike databehandlere kan behandle personopplysningene bare på våre vegne og i henhold til våre instruksjoner. Vi inngår databehandlingsavtaler med hver                                 databehandler for dette formålet i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.
4.2         Utenom de situasjonene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, vil vi ikke videreformidle personopplysningene til andre med mindre vi anser det som nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, beskytte våre eller andres rettigheter eller for å håndheve samsvar med denne personvernerklæringen.

5               Hvor lenge lagrer vi personopplysningene?
5.1         Vi vil lagre personopplysningene så lenge som nødvendig for beskrevede formål. Hvis du har opprettet en konto, vil vi lagre all informasjonen knyttet til kontoen din til du eventuelt endrer eller sletter slik informasjon eller hele kontoen via nettstedet vårt. Vi vil slette kontoen din innen 24 timer etter henvendelsen. Du kan også endre og slette tilknyttede venner, sporede ruter, utførte utfordringer og konfigurasjoner av motorsykler via appen.

6               Sikkerhet
6.1         Sikkerheten til personopplysningene er viktig for oss. Vi gjør vårt beste for å iverksette hensiktsmessige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte mot tap, misbruk og endring personopplysningene under vår kontroll.

7               Informasjonskapsler
7.1         Vi bruker ingen informasjonskapsler i sammenheng med appen.

8               Hvordan kan du benytte deg av rettighetene dine?
8.1         Har du spørsmål om hvordan vi behandler personopplysningene, eller ønsker du å inspisere personopplysningene eller få dem korrigert eller fjernet av oss? Du kan kontakte oss via kontaktopplysningene under.


Yamaha Motor Europe N.V.

Koolhovenlaan 101 (1119 NC) 

Schiphol-Rijk, Nederland

Registrert ved det nederlandske handelskammeret med nummeret 34084613. 


Du kan kontakte oss på: 

Digital Marketing & CRM 

Postboks 75033,

1117 ZN Schiphol, Nederland, 

tlf.: +31 20 654 6000; 

e-post: app.privacy@YAMAHA-MOTOR.eu